centrum_panorama_hostshopping
Foto: Ving

Ving: Fulla flyg från Arlanda

Ving meddelar att det varit fulla flyg på deras charter från Arlanda till Gran Canaria.

centrum_artikel_host

När Ving startade sommarsäsongen under onsdagen så var det fullt flyg till Gran Canaria. De närmaste veckorna är de tre kommande avgångarna nästan fulla. Det finns en del platser kvar på andra flyg men efterfrågan uppges vara stor enligt Ving.

Efter Gran Canaria kommer Ving starta upp från Arlanda till Mallorca, Kreta, Rhodos samt resterande medelhavsdestinationer.
– Det märks tydligt att många vill iväg då de första avgångarna här i maj är helt fullbokade. Bäst bokat är det annars under sensommaren, juli-september, där nybokningarna har ökat med 70 procent jämfört med för tre veckor sedan. Förra veckan såg vi även ett trendbrott för juni som var den månad som bokade bäst. Vi vet att många har sparat mer pengar än vanligt under pandemin och för många står en efterlängtad resa då allra högst i kurs, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

För att få resa inom de flesta europeiska länder krävs negativt covid-19-test oavsett om man haft eller om man är vaccinerad. Testplatser finns som märsta.nu rapporterat om tidigare på bland annat Clarion Arlanda där flera flygbolag köpt tjänster för att boka test åt sina passagerare.

connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
klara_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider