eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Villainbrott i Sigtuna

Ett säkerhetsbolag slog larm till polisen efter att ha mottagit ett kameralarm om ett pågående inbrott i en villa belägen i Sigtuna. En okänd person hade lyckats ta sig in i bostaden genom baksidan, vilket ledde till att det uppstod skador inomhus. Vid polisens ankomst fanns ingen person kvar på platsen.

centrum_artikel_host

Det rapporterade inbrottet ägde rum under 17-tiden på lördagen, när villaägaren var borta från bostaden. Säkerhetsbolaget fick kännedom om händelsen genom sitt övervakningssystem, som snabbt upptäckte obehörig aktivitet och aktiverade ett larm.

Polisen har ännu inte fastställt vad som stulits från villan, och en utredning har inletts för att identifiera de ansvariga. Vid ankomsten till platsen dokumenterade polisen eventuella spår och skador samt genomförde en teknisk undersökning för att samla in bevis. En anmälan om inbrottsstöld har upprättats och polisen arbetar nu för att samla in information och söka eventuella vittnesmål från grannar eller andra personer som kan ha sett något misstänkt i området.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

storemore_helsida
aldreomsorg_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
outsider_aldreomsorg
spedition_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
pantamera_out
storemore_out
stentekompani_outsider