centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild
Foto: Insändarbild

En gripen för mordbrand

Ett obebott hus brann ner under eftermiddagen och polis har gripit en person misstänkt för mordbrand.

centrum_artikel_host

Ett hus brann ner till grunden i Husby utanför Märsta under eftermiddagen. Huset var övertänt omgående och när brandkåren anlände var det utom räddning. Kraftiga rökpelare syntes på kilometershåll.

Ingen person bodde i huset och enligt Polisen finns inga uppgifter om att någon har skadats. Polis har inlett en förundersökning gällande mordbrand och en person är gripen misstänkt för brottet.

pantamera_avc_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

connys_helsida
moderat_pan_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

defacto_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
swedol_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider