vinter_pan
Foto: Insändarbild/Wings

Viktigt kval för Wings J18

Wings J18 har inlett kvalet till J18 Regional för kommande säsong.

centrum_artikel_host

Wings A-lag har spelat klart men J18 har ett viktigt kval med en plats i J18 Regional i potten. Serien vann man, därefter vann man play off och nu är man i kvalserien där man ska möta Huddinge, Värmdö, Hammarby, Göta Traneberg och Tumba. Första matchen inleddes i torsdag då man föll borta mot Värmdö med 3-2. På lördag eftermiddag möten man Huddinge hemma i Pinbackshallen.
– Vi vill kunna fortsätta att erbjuda så många av våra juniorer att kombinera gymnasiestudier med hockeyträning på ett bra sätt i samarbete med Arlandagymnasiet. Och en plats i Regional ger oss de förutsättningarna, säger lagledare Catrine Wisemark.

Det finns ett stort antal egna produkter i laget, och Wings har sedan några säsonger tillbaka större fokus på inhemska lokala spelare än att man ska locka till sig externa samt utlandsspelare för spel i J18. Laget består av spelare födda 2005-2007.

Hemmamatcher i kvalet
11 mars Wings-Huddinge
16 mars Wings-Göta
23 mars Wings-Vämdö
27 mars Wings-Tumba
1 april Wings-Hammarby

slottsby_helsida
vinter_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida

Lindqvist tar över som herrtränare

Handboll Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

storemore_helsida

Wings bryter med David Lundmark

Ishockey David Lundmark, en långvarig figur i Wings organisation, går skilda vägar med A-laget. Beslutet, meddelat av sportchefen Björn Danielsson, innebär att Lundmark inte kommer att vara en del av A-lagets stab under resten av säsongen.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Handboll Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida
EXTRA

Lokala framgångar i elitfotbollen

Fotboll Daniel Söderberg blev på lördagen med om att spela upp Sandvikens IF i Superettan. Brodern Niklas spelar sedan tidigare i Öster som slutade fyra. Dessutom är Elias Hadaya kvalklar för Utsikten mot BP.

Guld för Rosenberg i prestigefylld tävling

kampsport I helgen hölls Swedish Open G1 i Fyrishov, Uppsala för första gången, och evenemanget markerade en imponerande samling av världens bästa taekwondoutövare. Deltagare från hela världen, inklusive världs- och olympiska mästare, samlades för att tävla i denna prestigefyllda världsrankingtävling.

joes-helsida

Triathlonstart i Arlandastad

Sport Svenska Triathlonförbundet har officiellt presenterat de första SM-tävlingarna för 2024, och det blir ett spännande år med två av triathlons mest klassiska lopp samt en relativt ny men omtyckt tävling. Säsongen kickar igång med Arlandastad Duathlon den 1 maj, som kommer att vara värd för SM och RM i duathlon.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Handboll I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

hockeyettan

Wings-Enköping 4-1: Tredje Raka Segern för Wings

Ishockey Wings tog ännu en imponerande seger i Hockeyettan Östra när de besegrade Enköping med 4-1 i en spännande match som höll fansen på sina tår under hela spelet. Detta är Wings tredje raka seger och visar att laget är i fin form.

Nya framgångar för Kim Taekwondo

kampsport Under lördagen avslutades Svenska Cupen 3 i Linköping, den sista tävlingen innan de svenska mästerskapen, SM, och en avgörande uppladdning inför uttagningen av landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
joes_outsider
pantamera_out
ica_outsider
centrum_outsider_host
vinter_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
storemore_out