centrum_panorama_hostshopping
Foto: Insändarbild/Wings

Viktigt kval för Wings J18

Wings J18 har inlett kvalet till J18 Regional för kommande säsong.

centrum_artikel_host

Wings A-lag har spelat klart men J18 har ett viktigt kval med en plats i J18 Regional i potten. Serien vann man, därefter vann man play off och nu är man i kvalserien där man ska möta Huddinge, Värmdö, Hammarby, Göta Traneberg och Tumba. Första matchen inleddes i torsdag då man föll borta mot Värmdö med 3-2. På lördag eftermiddag möten man Huddinge hemma i Pinbackshallen.
– Vi vill kunna fortsätta att erbjuda så många av våra juniorer att kombinera gymnasiestudier med hockeyträning på ett bra sätt i samarbete med Arlandagymnasiet. Och en plats i Regional ger oss de förutsättningarna, säger lagledare Catrine Wisemark.

Det finns ett stort antal egna produkter i laget, och Wings har sedan några säsonger tillbaka större fokus på inhemska lokala spelare än att man ska locka till sig externa samt utlandsspelare för spel i J18. Laget består av spelare födda 2005-2007.

Hemmamatcher i kvalet
11 mars Wings-Huddinge
16 mars Wings-Göta
23 mars Wings-Vämdö
27 mars Wings-Tumba
1 april Wings-Hammarby

dack_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

centrum_host_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

pantamera_avc_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

joes-helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

ica_helsida
defacto_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Wiggan taggat trots att skyttekungen lämnat

Fotboll Wigör tar nya tag i årets Division 7, men man får göra det utan sin notoriske målskytt Oskar Brask som lämnat för studier i Umeå: - Vi är riktigt spända inför kommande säsong. Det var en besvikelse att vi inte lyckades nå hela vägen förra året, men vi har knutit näven i fickan och har satt upp som mål att vinna serien i år, säger tränare Viktor Brask.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
dack_outsider
ica_outsider
swedol_outsider