centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger i bottenmötet

Skånela vann bottenmötet mot Eslöv med 33-28.

centrum_artikel_host
Skånela ledde stora delar av matchen men det blev onödigt spännande. Man tappade en klar ledning med sex bollar till 20-20 och sedermera 22-20 till Eslöv. Sista 17 minuterna avslutar Skånela starkt när man bara låter Eslöv göra 6 mål medan man själva trycker in 13. Därmed två viktiga poäng in på kontot i jakten på allsvenskt kontrakt. Skånela är två poäng före just Eslöv under strecket. Till Ystad på säker mark är det fyra poäng. Två matcher återstår av säsongen. Skånela behöver minst en seger för att säkra kvalplats.
Målen
Wiberg 7, Kou Aune 5, Tenggren 5, Libom 4, Olofsson 3, Vojbacke 3, Sigg, Kardell 2, Lindgren 1, Huusko Smeds 1

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
klara_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider