defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger i bottenmötet

Skånela vann bottenmötet mot Eslöv med 33-28.

centrum_artikel_host
Skånela ledde stora delar av matchen men det blev onödigt spännande. Man tappade en klar ledning med sex bollar till 20-20 och sedermera 22-20 till Eslöv. Sista 17 minuterna avslutar Skånela starkt när man bara låter Eslöv göra 6 mål medan man själva trycker in 13. Därmed två viktiga poäng in på kontot i jakten på allsvenskt kontrakt. Skånela är två poäng före just Eslöv under strecket. Till Ystad på säker mark är det fyra poäng. Två matcher återstår av säsongen. Skånela behöver minst en seger för att säkra kvalplats.
Målen
Wiberg 7, Kou Aune 5, Tenggren 5, Libom 4, Olofsson 3, Vojbacke 3, Sigg, Kardell 2, Lindgren 1, Huusko Smeds 1

ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

nrh_sigtuna
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_host_helsida
mp_ute_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

adhd_kommun

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

connys_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

joes-helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
nrh
mp_ute_outsider
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
connys
kommun_adhd_outsider
joes_outsider
ridskola_2020_outsider