centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings/Insändarbild

Viktig seger för Wings mot Vallentuna

Wings tog en viktig seget i Hockeyettan och är närmare spel i Allettan efter jul.

centrum_artikel_host

Slutresultatet skrevs till 7-4 efter en svängig match i Pinbackshallen där Wings först tog ledningen med 1-0 men därefter tappade till 1-3. Wings fick in 2-3 kort före paus. I andra gör Vallentuna 2-4 och i det läget var det tungt för Wings. Pontus Karlsson och Tim Friberg fick in varsitt mål för Wings innan perioden var till ända. I tredje var det sen proppen ur med tre obesvarade mål och Vallentuna fick se sig besegrat inför 215 åskådare i Pinbackshallen. Wings kliver upp på tredje plats och har fyra poäng ner till närmaste lag som jagar under strecket.

Målen
Pontus Karlsson 2, Joel Linnander, Jesper Andersson, Tim Friberg, Oscar Sarhus och Adam Harrysson Karlsson

Karlsson slutar efter säsongen

Handboll Skånelaikonen Jimmy Karlsson kommer lämna sitt uppdrag som herrtränare efter säsongen: - Det känns på många plan rätt för mig att fatta detta beslut just nu. Jag behöver skapa lite mer tid för familjen och handbollen tar mycket tid på kvällar och helger, säger Karlsson i ett uttalande.

oppethus_helsida_2023
pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll i Borlänge

Ishockey Wings föll med 4-2 borta mot Borlänge och noterade därmed tredje förlustren på de senaste fyra matcherna.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings tillbaka i vinnarspåret

Ishockey Wings besegrade Vännäs med 4-1 på söndagen men siffrorna är en aning missvisande, Viktor Andersson i målet svarade nämligen för hela 32 räddningar.

centrum_host_helsida
humbacken_helsida
damallsvenskan

Många missar när Skånela föll

Handboll AIK besegrade Skånela under lördagen med klara 26-19 i Vikingahallen. - Överlag gör vi ingen dålig match, vi spelar ganska bra framåt men får inte hål på Catrin (Axelsson, AIK:s målvakt, reds anm), sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
connys_helsida

Niklas Söderberg till anrika klubben

Fotboll Märsta IK-fostrade Niklas Söderberg som spelat i Superettan i Brage den gångna säsongen är klar för Öster i Växjö: - Det känns fantastiskt kul att vara på plats och jag ser fram emot att vara med på resan mot Allsvenskan, säger Niklas i ett uttalande till Östers hemsida.

herrallsvenskan

Klar seger för Skånela

Handboll Skånela tog en klar seger mot IFK Ystad i Vikingahallen: - Vi går till jul som trea och det ska vi vara nöjda med, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
connys
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host