centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Viktig seger för Skånela i bottenmötet

Skånela tog två viktiga poäng i bottenmötet mot Eskilstuna GUIF på lördagen i Vikingahallen.

centrum_artikel_host

Skånela kunde äntligen ta en komfortabel seger på lördagen när Eskilstuna GUIF besegrades hemma i Vikingahallen. Redan i paus var det i praktiken avgjort när Skånela ledde med 20-9. Andra blev en akademisk historia som slutade 9-10 och därmed 29-19 för märstalaget som i och med segern kunde lämna över nästjumboplatsen. Skånela jagar nu GUIF för att undvika negativt kval.

Målen
Wiberg 8, Kou Aune 6, Forsberg 4, Libom 3, Lindgren 3, Sigg 3, Ryd Sandberg 1, Huusko Smeds 1

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

defacto_helsida
connys_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

joes-helsida
ica_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

dack_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
connys
ica_outsider
dack_outsider
swedol_outsider