eldsjal2024_pan
Foto: Märsta IK/Instagram

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_artikel_host

Tränaren i Märsta IK, Philip Alouch, var lyrisk över lagets prestation och kommenterade: ”Vilken insats! Av alla i hela matchtruppen. Hela startelvan, hela bänken och den fantastiska publiken.” Det var tydligt att laget hade en enastående sammanhållning och energi under hela matchen.

Å andra sidan var IK Frej besvikna över sin egen prestation och ansåg att det var deras sämsta match under säsongen. Märsta IKs tränare kontrade med att säga: ”Vi tycker att vi gör så att de inte är mycket bättre.” Märsta IK visade verkligen upp sitt bästa spel och höll pressen på motståndarna under hela 90 minuter.

Även om Märsta IK skapade många chanser under matchen, var det endast ett mål som kom som ett resultat av deras ansträngningar. Tränaren nämnde: ”Att det endast blev ett mål som utdelning på de chanserna vi skapar är ett under.” Trots det var segern rättvis och Märsta IK belönades för sin ihärdighet och arbetsinsats.

Märsta IK ser nu fram emot nästa match och kommer att fortsätta sitt hårda arbete och sitt engagemang på planen. Det blir säsongens sista hemmamatch såvida inte MIK hamnar i kvalspel. MIK tog ett stort kliv mot säkrat kontrakt. Det är dock bara två poäng ner till Frej nu som innehar kvalplatsen. MIK möter nästjumbon IFK Västerås. Seger är ett måste. Både Märsta IK och Frej möter topplag respektive bottenlag i en av sina två sista matcher. MIK avslutar mot Spånga, Frej möter Bollstanäs i nästa omgång men avslutar mot jumbon.

Denna text genererades av en textrobot

spedition_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

steningekompani_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

eldsjal2024_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

storemore_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

aldreomsorg_helsida
centrum_host_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
stentekompani_outsider
spedition_outsider
eldsjal2024_out
outsider_aldreomsorg
ridskola_2020_outsider
storemore_out