centrum_panorama_hostshopping

Viktig seger för MIK i bottenmötet

Märsta IK tog en viktig seger i matchen mot BKV Norrtälje på fredagskvällen. Stor matchhjälte blev Calvin Almeida Yarhja.

centrum_artikel_host

Calvin Almeida Yarhja cykelsparkade in matchens enda mål fyra minuter in i andra halvlek inför drygt 100 åskådare på Midgårdsvallen. Stämningen var bra hela matchen och publiken bar fram MIK till de tre poängen som var så livsviktiga. Märsta IK tar i och med segern ett rejält skutt upp i tabellen från 9:a till sjua. Man lämnar över kvalplatsen till Frej. Fyra matcher återstår. Närmast ytterligare en streckmatch när man beger sig till Täby kyrkby för match mot Frej som i dagsläget innehar kvalplatsen. Frej möter under lördagen Procyon som jagar kvalplats till Division 2.

gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Sport Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Sport Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

pantamera_avc_helsida
division 3

Märsta IK derbyföll mot Bollstanäs

Sport I Division 3 Norra Svealand möttes Märsta IK och Bollstanäs på Midgårdsvallen i Märsta. Matchen slutade 2-4 till Bollstanäs inför 150 åskådare.

Lohake i P18-landslaget

Sport Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Nytt nederlag för Märsta IK

Sport Spånga besegrade Märsta IK på Modgårdsvallen med 2-0 inför drygt 100 åskådare i den soliga försommarkvällen.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Sport I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Sport Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Sport En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

Imponerande insatser på internationell tävling

Sport President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.