centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

centrum_artikel_host

Veterankraft har som affärsidé att hyra ut veteraner, över 65 år, till privatpersoner och företag. Ett nytt kontor har etablerats i Märsta Centrum och fler än 50 nya veteraner har anlitats. Det handlar om arbetande pensionärer som orkar arbeta efter 65 års ålder vilket skapar samhällsnytta, totalt bidrar pensionärer med 122 miljarder till Sveriges BNP enligt ett pressmeddelande.
– Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, säger platschefen Sven Pettersson.

Veteranerna arbetar på sina egna villkor och så mycket som de orkar och vill.
– En extra inkomst är alltid välkommen, men den största drivkraften är få den sociala samvaron och att få bidra. Därför känns det extra bra att kunna ta vara på den enorma kraft och kunskap som veteranerna besitter, fortsätter Pettersson.

centrum_host_helsida

Trots negativt halvårsresultat tror Arlandastad Group på vändning

Näringsliv Arlandastad Group ser ljusare på framtiden efter ökad aktivitet på marknaden under första halvåret 2024: – Aktiviteten på marknaden ökade under första halvåret, och vi planerar för en högre utvecklingstakt framöver. Åtgärder för att förbättra lönsamheten är fortsatt starkt prioriterade, säger Dieter Sand CEO, Arlandastad Group.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host