helsida_bostad
Jenny Eriksson och Veronica StjernstedtFoto: Privat

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

centrum_artikel_host

Club Vega huserar på Anders & Jag i Märsta Centrum. Klubben fokuserar på olika temafester cirka fem gånger per år. Bakgrunden var att Anders och Jag:s ägare Christian Cederfem och Anders Mattsson kände att det behövdes event för 30+ i kommunen. Till helgen arrangerar man Back to the 80s and 90s, en fest med inspiration från 80- och 90-talen.
– Vi vet att det finns många härliga människor i kommunen, som precis som vi, längtar efter event som finns i närheten! Att det inte behöver bli ett projekt när man vill hänga med vänner, att ta sig till och från Stockholm eller Uppsala känns ibland jobbigt och då låter man bli, berättar Veronica för märsta.nu

Intresset uppges vara stort efter pandemin, Veronica och Jenny menar att det finns ett behov av sociala sammanhang. I mars hade man Afterski som var fullbokat både för middag och efterinsläpp.
– Vi har redan fått förfrågan och önskemål om flera teman. Så tveka inte att höra av er med förslag. I sommar har vi uppehåll och återkommer i höst, säger Jenny.

Back to the 80s and 90s är på en klämdag. Så man kommer starta redan vid 13-tiden på uteserveringen med musikvideos på skärmarna samtidigt som man kan äta mat eller dricka något. Resten av kvällen går i 80-90-talets tecken med Peter Siepen som DJ.

toppbanner
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
pantamera_avc_helsida

Mariakyrkan fyllde 775 år

Kulturnyheter Nyligen fyllde Mariakyrkan i Sigtuna hela 775 år: - Fönstren är ett sätt att låta vår tid lämna sitt bidrag till byggnaden, säger kyrkoherden Jakob Tronêt till tidningen Världen Idag.

ungdomsarbete_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
pantamera_out
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022