vintermarknad_pan
Foto: Scandinavian XPO/Illustration/Montage

Verksamheter igång i Scandinavian XPO

Scandinavian XPO som öppnar fullt ut vid årsskiftet 20/21 har redan ett flertal verksamheter igång.

centrum_artikel_host

Redan idag bedrivs det ett antal verksamheter i gamla Eurostop, numera Scandinavian XPO. Till årsskiftet i år öppnar mötesarenan upp för fullt. De gamla verksamheterna kommer att bli en del av den nya. Vid öppningen kommer Scandinavian XPO att bli nordens närmaste mötesplats med 40 000 kvadratmeter som innehåller tre olika evenemangshallar, konferensrum, hotell, restauranger och vårdcentral bland annat.

De verksamheter som redan finns idag är bland annat Ahlsell, Byggmax, Din Doktor, Salong Eurostop och Circle K.

dackskifte_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

connys_helsida

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
julmarknad_2022

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
nrh
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
pantamera_out
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider