moderat_pan_nov
Foto: Genrebild

Vattnet byts ut igen under två veckor

Återigen blir det grundvatten i kranarna, denna gång i hela två veckor från och med nästa vecka.

centrum_artikel_host

Det var nyligen grundvatten i kranarna på grund av ledningsarbete hos Norrvatten. Nu meddelas att det kommer vara två nya veckor med grundvatten vecka 48-49. Detta på grund av att huvudvattenledningen från Norrvatten ska tas ur bruk. Vattnet kommer från Märsta grundvattenverk istället. Det kommer inte att märkas någon särskilt skillnad i vattenkvaliteten under veckan men vattnet är hårdare än vanligt vilket innebär att du kan behöva dosera för hårt vatten i tvätt och diskmaskiner.

advent_kyrka_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
dackskifte_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider