centrum_panorama_hostshopping
Två av kursledarna Pia och Monika under VårrundanFoto: Herresta Lada

Vårrundan är tillbaka i Herresta lada

Den årliga Vårrundan i Odensala och dess omgivningar är tillbaka den 27-28 april mellan kl. 11.00-16.00.

centrum_artikel_host

Traditionen, som började år 2001, är ett säkert vårtecken och bjuder in besökare att uppleva konst, kultur och klassiska hantverkstekniker. Sexton olika platser runt Odensala kommer att erbjuda konst och hantverk, inredning och trädgårdsprodukter till försäljning. Besökarna har även möjlighet att träffa lokala konstnärer och konsthantverkare direkt samt prova på olika tekniker som linberedning och smide. Ny för i år är Sigtuna Outdoor Living, en besöksplats med Heike & Norman Ebert i Smedsbol.

På Sigtuna Outdoor Living erbjuds inte bara grillkurser utan även en social atmosfär där grannar och vänner samlas för att njuta av utomhuslivet och god mat. Emma Björnehed, den nya ordföranden för föreningen, uttrycker sin glädje över att få vara en del av den kreativa och gemensamma atmosfären som präglar Vårrundan. Besökare uppmuntras att delta i evenemanget för att upptäcka den levande och skapande landsbygden som Odensala har att erbjuda.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
centrum_outsider_host
connys
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out