centrum_panorama_hostshopping
Foto: märsta.nu

Varningen: 20 centimeter snö kan falla

SMHI utfärdar på nytt en varning och under måndagen väntas uppemot 20 centimeter nysnö.

centrum_artikel_host

En Orange varning är utfärdad för måndag från klockan 12. Cirka 20 centimeter nysnö väntas falla över länet till och med tisdag förmiddag. SMHI skriver att det är osäkert var i länet det kommer att falla mest snö. Orange varning innebär att det finns risk i vägtrafik och för luftburen el samt kollektivtrafik.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

connys_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

pantamera_avc_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider
mp_tack_outsider