Foto: Arkiv/Jamshid Jamshidi

Varning för tjuven i julhandeln

Nu när julhandeln drar igång varnar polisen för att det finns risk för stölder från bilar.

centrum_artikel_host

Julhandeln är i full gång, återigen finns risk att tjuvar med hjälp av störsändare ser till att din bil inte går i lås. På så sätt kan tjuvar tömma bilen på värdefullt innehåll. Polisen uppmanar till att man inte ska lämna värdesaker i bilen och definitivt inte synligt. Se även till att känna så att bilen verkligen är låst, lås inte enbart genom att gå ifrån bilen och trycka via fjärrlåset. Tillvägagångssättet förekommer kring shoppinggallerior, centrum, marknader. Förra året rapporterades minst ett fall från Sigtuna Julmarknad.

connys_helsida
slottsby_helsida
ica_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Nyheter Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Nyheter Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
connys
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider
storemore_out