eldsjal2024_pan
Foto: Genrebild/If

Varning för att inbrottstjuven rekar

Polisen i lokalpolisområde Sollentuna varnar i ett brev till Grannsamverkan i Sigtuna kommun att inbrottstjuvar rekar inbrott.

centrum_artikel_host

Det rekas för inbrott, Polisen i Lokalpolisområde Sollentuna varnar boende i Sigtuna kommun, det har förekommit händelser där boenden hittat föremål utanför dörrar, på gångar och liknande som ligger i vägen. Om de flyttas så betyder det att någon är hemma, har ingen flyttat det är det en signal om att ingen är hemma för tjuven.

Under oktober har det till och med förra veckan skett sju inbrott. Sedan nyår är det 64 stycken. Om trenden håller i sig kommer det bli en klar minskning, under hela förra året var det 114 inbrott som anmäldes, varav 79 fullbordade enligt Grannsamverkarnas siffror.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
storemore_out