socialdemokraterna_maj_panorama

Varnar för bedrägeriförsök i Sigtuna kommun

Lokalpolisen varnar för att det förekommer bedrägeriförsök i kommunen där bedragare ringer upp med automatiserade röster!

centrum_artikel_host

Polisen varnar för bedrägerier i Sollentuna, Upplands Väsby och Sigtuna kommun. Bedragarna använder automatiserade röster och ringer upp boende i området. Rösten kan hävda att den ringer från polisen eller Interpol och informera om att din legitimation är stulen samt att du misstänks för olika brott. För att skydda dina pengar uppmanar bedragarna dig att föra över dem till ett annat bankkonto.

Det är viktigt att vara medveten om att varken den svenska polisen eller Interpol skulle ringa upp dig för att begära en penningöverföring. Om du blir kontaktad av någon som uppger sig vara från dessa myndigheter och ber om pengar över telefon, bör du avsluta samtalet och inte lita på den som ringer.

Polisen uppmanar allmänheten att vara försiktig och inte dela med sig av personlig information eller föra över pengar till okända konton. Det är också bra att informera andra i din närhet om detta bedrägeri och hur de kan skydda sig mot telefonbedrägerier.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

forstamaj_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

mp_helsida_eu

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
connys