eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på tolv år

Förra veckan var den varmaste veckan för vecka 34 i kommunen på tolv år.

centrum_artikel_host

Högsommarvärmen som drog in över kommunen i mitten av augusti, vecka 34, var den varmaste som uppmättes i kommunen på tolv år. Medeltemperaturen för den gångna veckan var 19,2 grader enligt Newsworthy. Snittet för vecka 34 är 15,6 grader. Kallaste vecka 34 är från 2017 då det var en medeltemperatur på 12,5 grader. 2012 var näst varmast med 17,5 grader.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
storemore_out
eldsjal2024_out
connys
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider