eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på elva år

Kylan må ha kommit tillbaka men förra veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år.

centrum_artikel_host

Det är nästan vintertemperaturer i kommunen igen efter några veckors härlig värme. De senaste dagarna har varit kyliga med nätter kring noll och dagtid bara enstaka plusgrader. Men faktum var att den gångna veckan, 17, var den varmaste i kommunen på elva år med en medeltemperatur på 12,5 grader enligt statistikdatabasen Newsworthy. Snittet för vecka 17 är 8,7 grader. Kallaste veckan 17 var 2017 då medeltemperaturen var nere på 3,9 grader.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
storemore_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
connys