eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskander

Varmaste veckan på elva år

Den varmaste veckan på elva år mättes upp gångna veckan i kommunen.

centrum_artikel_host

Det var varmare än på elva år den gångna veckan, vecka 35. Medeltemperaturen var 18,9 grader vid Arlandas mätstation. Snittet för veckan är 14,1 och det var nästan dubbelt så varmt jämfört med den kallaste veckan som noterades 2010, 9,9 grader. Förra året var medeltemperaturen 15,4 grader under vecka 35.

storemore_helsida
connys_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna