centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Världsvattendagen uppmärksammas

Världsvattendagen infaller idag tisdag och Sigtuna Vatten och Renhållning uppmärksammar i samband med dagen vattnets betydelse.

centrum_artikel_host
Vattnet är en resurs som vi i Sverige tar för givet, särskilt vi kring Stockholm som har Mälaren som vattentäkt. Norrvatten levererar vatten till Sigtuna kommun och där kommer vattnet från Mälaren. I många länder är vatten bristvara och orsakar även konflikter mellan länder.
– Vatten är en förutsättning för allt liv, världens viktigaste livsmedel och en av våra stora klimatutmaningar, säger Malin Gustafsson, verksamhetsutvecklare/kommunikatör på Sigtuna Vatten & Renhållning.
Malin Gustafsson uppmanar kommuninvånare att stänga av kranen under tandborstning, köra välfyllda disk- och tvättmaskiner samt att duscha istället för bada badkar.
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_tack_helsida
connys_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys