centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Varberg vinner mot Skånela efter en dramatisk andra halvlek

Skånela föll hemma i Vikingahallen med 28-25 efter en svag avslutning på matchen där Varberg kunde gå ifrån tack vare ett starkt målvaktsspel.

centrum_artikel_host

Det var en match fylld av svängningar där Varberg stod starka i de sista 18 minuterna och lyckades göra 10 mål mot Skånelas 6, vilket resulterade i en seger på 28-25. Redan från start visade Varberg framfötterna och hade tidigt ledningen, men Skånela lyckades vända och gick in i paus med en knapp ledning på 14-13.

Andra halvlek var initialt jämn, men efter 13-14 minuter var det Varberg som tog över matchens tempo. De sista 18 minuterna präglades av Varbergs starka prestation och Skånela hade svårt att återfå kontrollen. Efter slutsignalen var det en nedstämd stämning hos Skånela, och förståeligt nog var det en besviken ton i laget.

Tränaren för Skånela, Mattias Flodman, berömde Varbergs målvakt, Carl Aronius, som en nyckelspelare under matchen. Han betonade målvaktens prestation med imponerande 20 räddningar under matchen och noterade att Aronius varit stabil under hela säsongen. Flodman identifierade målvaktens insats som ett avgörande moment och konstaterade att Skånela hade problem med att omvandla målchanser till poäng och blev stressade av detta.

”Varbergs målvakt hade 20 räddningar idag, han har varit bra hela säsongen. Vi pratade om det innan matchen. Problemet idag låg där; vi missade lägen, gjorde misstag och kände oss stressade av det. Vi kunde inte behålla lugnet, och frustrationen över att vi hade klara målchanser som han räddade spelade oss ur balans,” sa Flodman i sin kommentar efter matchen.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
klara_outsider
pantamera_out
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider