sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Varberg vinner mot Skånela efter en dramatisk andra halvlek

Skånela föll hemma i Vikingahallen med 28-25 efter en svag avslutning på matchen där Varberg kunde gå ifrån tack vare ett starkt målvaktsspel.

centrum_artikel_host

Det var en match fylld av svängningar där Varberg stod starka i de sista 18 minuterna och lyckades göra 10 mål mot Skånelas 6, vilket resulterade i en seger på 28-25. Redan från start visade Varberg framfötterna och hade tidigt ledningen, men Skånela lyckades vända och gick in i paus med en knapp ledning på 14-13.

Andra halvlek var initialt jämn, men efter 13-14 minuter var det Varberg som tog över matchens tempo. De sista 18 minuterna präglades av Varbergs starka prestation och Skånela hade svårt att återfå kontrollen. Efter slutsignalen var det en nedstämd stämning hos Skånela, och förståeligt nog var det en besviken ton i laget.

Tränaren för Skånela, Mattias Flodman, berömde Varbergs målvakt, Carl Aronius, som en nyckelspelare under matchen. Han betonade målvaktens prestation med imponerande 20 räddningar under matchen och noterade att Aronius varit stabil under hela säsongen. Flodman identifierade målvaktens insats som ett avgörande moment och konstaterade att Skånela hade problem med att omvandla målchanser till poäng och blev stressade av detta.

”Varbergs målvakt hade 20 räddningar idag, han har varit bra hela säsongen. Vi pratade om det innan matchen. Problemet idag låg där; vi missade lägen, gjorde misstag och kände oss stressade av det. Vi kunde inte behålla lugnet, och frustrationen över att vi hade klara målchanser som han räddade spelade oss ur balans,” sa Flodman i sin kommentar efter matchen.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
skridskodisco_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

sportlov
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
spedition_outsider
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
skridskodisco_outsider
pantamera_out