centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/Blågröna koalitionen i Region Stockholm

Var tredje är nu vaccinerad

Var tredje stockholmare är nu vaccinerad: - Vaccinet är vägen ut ur pandemin. I dag har jag själv fått min första vaccindos, och vi kommer snart kunna utvidga med fler åldersgrupper, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

centrum_artikel_host

Den blågröna koalitionen i Region Stockholm jublar över att var tredje stockholmare nu är vaccinerad. Hälso och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L) tog själv sin första dos under fredagen. Fler och fler åldersgrupper kommer kunna boka tid för vaccin inom kort enligt Starbrink.
– Att ta vaccinet är ett skydd både för dig själv, för din omgivning och för hela samhället. Vi fortsätter och förstärker särskilda insatser för att nå ut till alla stockholmare och inom de närmaste veckorna startar vi vaccinationsbussar i områden med lägre vaccinationsgrad – först i Södertälje och Botkyrka, säger hälso- och sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink (L).

Finansregionrådet Irene Svenonius (M) poängterar att alla stockholmare ska hålla ut och hålla ut tills dess att alla fått möjlighet att vaccinera sig.
– Viktigt är nu att vi inte tror att det är över. Den höga vaccinationstakt vi lyckats hålla i regionen är fantastisk men det är fortsatt hårt arbete från sjukvården och hög vaccinationsvilja som kommer att ligga till grunden för om vi kommer kunna ha ett öppet sommarlov.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
brobygget_outsider
klara_outsider