centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Vansinnesfärd på E4:an

Polis fick under natten till fredagen larm om att en bil körde fort och utan lyktor på E4:an mellan Sollentuna - Knivsta förbi Rosersberg och Märsta.

centrum_artikel_host

Under en vansinnesfärd på E4:an mellan Sollentuna och Knivsta larmades polisen om en bilförare som körde med släckta lyktor och vinglade över filerna på vägen. En patrull kom ikapp bilen och signalerade föraren att stanna, men denne fortsatte köra och blinkade åt sidan. Först när färden nådde Knivsta avslutades den, då föraren körde av vägen i en rondell.

I bilen fanns en kvinna i 30-årsåldern och ett ettårigt barn som klarade sig utan skador. De blev skjutsade från platsen av polisen. Föraren av bilen är en man i 60-årsåldern. Trots att han blåste negativt i sållningsinstrumentet misstänks han ha kört drograttfull och togs med för kroppsbesiktning. Polisen agerade för att stoppa den farliga färden och säkerställa att passagerarna inte kom till skada.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida
brobygget_2024

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

connys_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider