centrum_panorama_hostshopping

Vändning för SAS-siffror

SAS har sett en vändning i den negativa utvecklingen och spår nu ljusare tider.

centrum_artikel_host

SAS har haft ett tufft år med strejk och rekonstruktion i USA. Men ljuset börjar visa sig i tunneln. Resultatet för det senaste kvartalet, november-januari, var förvisso negativt men intäkterna ökade från 5,5 miljarder till 7,9. Kabinfaktorn uppgick till nästan 70 procent och antalet passagerare ökade med 48 procent jämfört med samma period förra året. Kabinfaktorn är nu på ungefär samma nivå som innan pandemin.

För 2023 spår man ökad efterfrågan med en aktiv sommarsäsong. Den ska mötas med 20 nya linjer och ökad kapacitet. SAS kommer att flyga 5000 flygningar i veckan till över 100 destinationer.

connys_helsida

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
dack_helsida
ica_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
connys
nrh
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
joes_outsider
dack_outsider
ridskola_2020_outsider