eldsjal2024_pan

Vändning för SAS-siffror

SAS har sett en vändning i den negativa utvecklingen och spår nu ljusare tider.

centrum_artikel_host

SAS har haft ett tufft år med strejk och rekonstruktion i USA. Men ljuset börjar visa sig i tunneln. Resultatet för det senaste kvartalet, november-januari, var förvisso negativt men intäkterna ökade från 5,5 miljarder till 7,9. Kabinfaktorn uppgick till nästan 70 procent och antalet passagerare ökade med 48 procent jämfört med samma period förra året. Kabinfaktorn är nu på ungefär samma nivå som innan pandemin.

För 2023 spår man ökad efterfrågan med en aktiv sommarsäsong. Den ska mötas med 20 nya linjer och ökad kapacitet. SAS kommer att flyga 5000 flygningar i veckan till över 100 destinationer.

connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

eldsjal2024_helsida

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

pantamera_avc_helsida

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

storemore_helsida

Politiker presenterar åtgärder för Arlandas konkurrenskraft

Näringsliv En ny rapport från politiker i Mälardalsrådets temagrupp belyser åtgärder för att stärka Arlandas konkurrenskraft, främja tåg- och sjötrafik samt säkerställa internationell tillgänglighet mot kontinenten och Norge. Ledare från olika regioner betonar Arlandas nyckelroll och behovet av statligt stöd för att säkerställa en framgångsrik infrastrukturutveckling.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
storemore_out