sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Våldtäktsmisstänkta häktades i fredags

Alla tre som misstänks för våldtäkten på Lyckostigen häktades på fredagen meddelar Åklagarmyndigheten.

centrum_artikel_host

De tre gripna personerna misstänkta för våldtäkt häktades på fredagen enligt Norrorts Åklagarkammare. Det råder förundersökningsekretess och omständigheterna är därför än så länge okända för allmänheten. En av de misstänkta ska vara en 31-årig märstabo. Alla tre var misstänkta på sannolika skäl vilket innebär att åtal ska väckas senast inom två veckor.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider