centrum_panorama_hostshopping
Peter Bláha höll föredragFoto: Pressbild

Välbesökt Wellnesdag på WE

Peter Bláha, känd även som gladiatorn Pansar, höll föredrag i samband med WE Sigtunas Wellnessdag.

centrum_artikel_host

WE Sigtuna höll en välbesökt Wellnessdag på lördagen med föredrag från både Peter Bláha och Jonas Eriksson. Den förstnämnde kommer tillsammans med Eriksson och Niklas Wikegård att etablera WE Arlandastad. Bláha pratade om ”Nå resultat med smarta mål” och Jonas Eriksson höll sin föreläsning om ”Blixtsnabba beslut-om att våga ta nya steg”.
– Dagen var en succé med fulla klasser, glada deltagare, tävlingar, grymma föreläsningar med Peter och Jonas, berättar anläggningschefen Anna Andersson.

WE hade också ordnat bio för barnen på Gröna ladan och det fanns en massa erbjudanden och rabatter från samarbetspartners. Även PT och kiropraktor fanns på plats under dagen för att ge tips och träning och välmående. Peter Bláha höll även en workshop i styrketeknik.

connys_helsida

Nytt konstverk invigs i Märsta Centrum

Kulturnyheter Invigningen av Märsta Centrums nya konstverk, som ursprungligen skulle ha ägt rum den 25 maj, har nu blivit framflyttad till den 16 juni kl. 12:00. Invigningen kommer att ske i samband med Märsta Centrums sommarfest.

pantamera_avc_helsida

uppdaterad Philip Alouch Årets Eldsjäl i Valsta

Märstafolket Philip Alouch, en välkänd och uppskattad profil i Valsta, har utsetts till Årets Eldsjäl av Vi är Valsta. Alouch, som föddes och växte upp i Valsta, känner sig hedrad över att ha blivit både nominerad och utvald för denna utmärkelse. Trots att han ogärna står i centrum, är han tacksam över erkännandet.

mp_tack_helsida
vårfester

Vårfester runt om i kommunen

Nöjesnyheter Lördagen 25 maj är det Vårfest runt om i kommunen med Kulturskolans dag i Sigtuna och Märsta, Mellan Hägg och Syren samt Bygdens Dag i Österby. Dessvärre ställdes Vårfesten i Märsta Centrum in med kort varsel.

brobygget_2024
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

Nytt koncept för Sigtuna Möte

Nöjesnyheter Sigtuna Möte, en årlig tradition med sina rötter i det sista jordbruksmötet från 1912, tar i år en annorlunda form. Istället för två dagars marknad har arrangörerna valt att koncentrera allt till en enda dag – lördagen den 31 augusti.

Över 700 nya svenska medborgare i kommunen

Kulturnyheter Under 2023 fick över 700 invånare i Sigtuna kommun möjligheten att kalla sig svenska medborgare. För att fira denna viktiga milstolpe bjuder kommunen in till den årliga medborgarskapsceremonin på Borgmästarängen den 6 juni, Sveriges nationaldag.

Nu träder nya öppettider i kraft

Kulturnyheter Biblioteket i Märstas nya öppettider trädde i kraft under månaden: - Vi förstår att många tycker att det är tråkigt och vi har gjort vårt bästa för att hitta det alternativ som vi hoppas ska påverka våra besökare minst efter att ha studerat besöksstatistiken. Men förändringen kommer självklart ändå att märkas av för våra besökare, det är oundvikligt, säger bibliotekschef Åsa Veghed.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
brobygget_outsider