centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Ordningsvakter attackerades av gäng

I samband med att kommunens ordningsvakter ingrep mot en pågående misshandel i Valsta så attackerades dem med slag och utsattes för stenkastning.

centrum_artikel_host

Kommunens ordningsvakter avbröt en pågående misshandel i Valsta under torsdagseftermiddagen skriver Sigtuna kommun på sin Facebooksida. En pojke i 16-årsåldern ska ha blivit påhoppad av 10-15 andra ungdomar mellan ca 17–23 år. I samband med att vakterna ingrep så vände sig gänget mot dem och vakterna fick motta slag samt utsattes för stenkastning. Vakterna kontaktade polis och i samband med det så lämnade både gärningsmän och den som utsattes för misshandeln.

Båda vakterna fick skador och kommunen höjer tillsammans med polisen beredskapen kring Valsta centrum. Kommunpolis Jonas Junered uppger att polisen kommer patrullera mer frekvent i området.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
connys
pantamera_out