moderat_pan_nov

Vägarbete i Arlandastad i oktober

I oktober kommer det utföras rörrenoveringar av vatten- och avloppssystemet vilket medför begränsad framkomlighet längs Industrigatan i Arlandastad.

centrum_artikel_host

Vatten- och avloppsarbeten inleds på måndag 3:e oktober längs Industrigatan och pågår i fyra veckor. Det innebär kraftigt begränsad framkomlighet men man kommer lösa så att fastigheterna längs gatan får in- och utfarter. Dessutom kommer vattenavstängningar att ske tillfälligt under perioden. Vid dessa fall kommer berörda att informeras.

Klicka här för att läsa mer

defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
agy_oppethus
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
swedol_outsider
nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider