eldsjal2024_pan

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

centrum_artikel_host

Under tisdagen kom nya rekommendationer som påverkar alla som bor i länets 26 kommuner, bland annat handlar det om distansundervisning för högstadieskolor direkt efter sportlovet. Uppmaning till distansundervisning välkomnas av sjukvårdsregionrådet Anna Starbrink. Starbrink uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet:
– Det kommer fler sportlov och chanser att åka till fjällen. Håll ut och håll avstånd, och stanna hemma i Stockholm på lovet! vädjar Anna Starbrink (L).

Starbrink är medveten om att det inte finns något förbud mot fjällresor men poängterar det gällande nationella rådet om att undvika onödiga resor.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

centrum_host_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
connys
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider