eldsjal2024_pan
Foto: Pressbild/Cambio Vaccin

Vaccineringen sker även i sommar

Region Stockholm uppmanar nu länsborna att vara redo för vaccindos 1 eller 2 under sommaren.

centrum_artikel_host

I sommar är det många som ska ta dos 2 av vaccin mot covid-19, men många ska även få sin första dos. Nu uppmanar Region Stockholm länsborna att planera sin semester utifrån när man ska ta sin dos.
– Nu närmar sig sommaren och då planerar många för semester, kanske i en annan del av Sverige eller till och med i ett annat land. Men den här sommaren är extra viktig om vi ska lyckas att trycka tillbaka pandemin. Lägg därför gärna in vaccination mot covid-19 i semesterplanerna, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm, och fortsätter:

Vaccinera för stockholmarna finns i den region man bor i, vaccinet har fördelats efter var befolkningen bor. Det gäller både första och andra dosen, poängterar Thyberg. Man ska kunna vaccinera sig under hela sommaren men det är inte farligt att dröja någon vecka efter utsatt tid med att ta sin andra dos. Via 1177.se kan man se när det är dags för din åldersgrupp att vaccinera sig.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida
spedition_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
spedition_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
nrh_sigtuna