eldsjal2024_pan
Nu kan man vaccinera sig på skördedagenFoto: Magnus Granhagen

Vaccinering till Skördemarknaden

Valsta Skördemarknad som pågår på lördag kommer att få besök av vaccinbussen.

centrum_artikel_host

Region Stockholm satsar på att öka vaccineringsgraden bland invånare i utsatta stadsdelar där än så länge för få anses ha vaccinerat sig. Därför kommer en vaccineringsbuss bland annat till Valsta. Man har valt ut Skördedagen mellan 12-15 som besöksmål.
– Vaccinationstäckningen varierar mellan områden. Det är extra angeläget för oss att vaccinera fler personer i områden där det tar längre tid att nå en god täckning. Där måste vi fortsätta att arbeta med åtgärder för att få fler att vaccinera sig med båda doserna vaccin, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm.

pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
eldsjal2024_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

steningekompani_helsida
connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

centrum_host_helsida
storemore_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
spedition_outsider
nrh_sigtuna
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
storemore_out