centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Vaccinering av äldre inleds på måndag

I söndags startade vaccinering av äldre i regionen men i Sigtuna dröjer tills på måndag innan de första äldre kan få sina doser.

centrum_artikel_host

Vaccineringen mot covid-19 startade i söndags runt om i regionen och i Sverige. Några utvalda särskilda boenden kunde inleda vaccinationen i Region Stockholm, bland annat i Upplands-Bro och Järfälla. I Sigtuna kommer vaccineringen att inledas först på måndag 4/1. Den kommer sen att pågå under den kommande veckan. Målet är enligt Sigtuna kommun att vaccinera alla som bor på särskilda boenden i kommunen under kommande vecka.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

connys_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

brobygget_2024

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
mp_tack_outsider
pantamera_out