eldsjal2024_pan
Foto: Magnus Granhagen

Utredning om grov mordbrand läggs ner

Utredningen kring orsaken till garagebranden i Valsta tidigare i höst läggs ner.

centrum_artikel_host

Sveriges Radio rapporterar att utredningen kring garagebranden läggs ner. Över 100 bilar totalförstördes i branden. Hela byggnaden fick sen rivas. Polis inledde en förundersökning gällande grov mordbrand. Men enligt SR kommer man inte längre i utredningen och därför läggs den ner.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
steningekompani_helsida
storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
pantamera_out
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
storemore_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host