vintermarknad_pan
Foto: Samling för Sigtuna/Facebook

Protester mot cykelställ vid Lilla torget

Sigtuna kommun ställde cykelställ vid Lilla torg men efter protester från lokala Sigtunabor så fick man plocka bort dessa.

centrum_artikel_host

Sigtuna kommun hade ställt ut tillfälliga cykelställ på Lilla torget. Dock var inte alla lika nöjda med placeringen varpå Sigtuna kommun fick en del missnöjda röster. Protesterna ledde till att Samling för Sigtuna ska ha tagit ett direkt initiativ att återställa miljön runt torget, står det enligt ett facebookinlägg. Behov av cykelställ finns dock längs gatan eftersom det är en cykelfri gata. Samling för Sigtuna ska komma in med förslag på cykelställ som passar in i miljön och en lämplig plats.

pantamera_avc_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
vintermarknad_helsida
connys_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
advent_kyrka_helsida
julmarknad_2022
defacto_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marknaden_outsider
centrum_outsider_host
kyrka_outsider_advent
nrh
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
pantamera_out
connys
dackskifteoutsider