eldsjal2024_pan

Uppmaningen: Släck ljusen

Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

centrum_artikel_host

December är en extra branddrabbad månad och med anledning av det går polis och brandkår ut och uppmanar allmänheten att vara noggranna när de lämnar rum eller bostad där det varit levande ljus utan uppsikt. Se till att släcka efter dig och när det gäller värmeljus så är det viktig att inte ställa dessa för nära varandra då det kan leda till att de blir överhettade av varandra och fattar eld. Lämna heller aldrig barn eller husdjur hemma ensamma med levande ljus.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
storemore_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
pantamera_out
nrh_sigtuna
connys
stentekompani_outsider