centrum_panorama_hostshopping

Uppmanar kommuninvånare att jobba hemifrån

Brandkåren Attunda uppmanar boende inom sitt distrikt där Sigtuna ingår att arbeta hemifrån om det är möjligt.

centrum_artikel_host

Snöstormen är på väg in över östra Svealand. En orange varning är utfärdad och det väntas lokalt upp mot två decimeter snö de kommande 24 timmarna. Med anledning av ovädret uppmanar Brandkåren Attunda boende i bland annat Sigtuna att jobba hemifrån om det är möjligt. Meddelandet i sin helhet lades ut på Brandkåren Attundas facebooksida.

ica_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

connys_helsida
dack_helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

centrum_host_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
dack_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
swedol_outsider
nrh
ica_outsider
joes_outsider