galan_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Upphämtning av MIK trots en man mindre

Märsta IK tappade ledning 1-0 till underläge 3-1 men hämtade in till 3-3 trots en man mindre i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Märsta IK såg ut att gå mot sitt andra nederlag i år när man begav sig till Tegelvallen i Heby. Det började bra med 1-0 i slutet av första genom Elvis Mashilingi som sköt in en retur i mål. I andra vände Heby tidigt till 2-1 och ökade på till 3-1 i 83:e minuten. Det såg inte ljust ut i det läget och ännu mörkare blev det när Marcus Holm drog på sig andra gula varpå MIK får avsluta med en man mindre.

Troy Linnes reducerade i 88:e minuten och Mashilingi kvitterade i 93:e minuten. MIK uppger via Instagram att man även var nära samtliga poäng men matchen sista spark gick inte in i mål. Enligt Sala-Heby Fotboll var även Heby nära på att avgöra i sista sekunderna. Men oavgjort verkade rättvist trots allt även om MIK nu tappar på Fanna som leder serien med fem poäng. Närmast väntar Brottby på söndag hemma i Märsta.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

centrum_sommar2022_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
defacto_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

svenska cupen

Seger för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela IF vann i Svenska Cupen på söndagen mot Kungsängens SK med 29-26: - Bra och jämn match, kul att vinna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

division 3

Befäster serieledning

Fotboll FC Arlanda befäster sin serieledning i Division 3 efter 2-0 hemma mot Sundbyberg på lördagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

galan_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
arbete_outsider
swedol_outsider