centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Upphämtning av MIK trots en man mindre

Märsta IK tappade ledning 1-0 till underläge 3-1 men hämtade in till 3-3 trots en man mindre i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Märsta IK såg ut att gå mot sitt andra nederlag i år när man begav sig till Tegelvallen i Heby. Det började bra med 1-0 i slutet av första genom Elvis Mashilingi som sköt in en retur i mål. I andra vände Heby tidigt till 2-1 och ökade på till 3-1 i 83:e minuten. Det såg inte ljust ut i det läget och ännu mörkare blev det när Marcus Holm drog på sig andra gula varpå MIK får avsluta med en man mindre.

Troy Linnes reducerade i 88:e minuten och Mashilingi kvitterade i 93:e minuten. MIK uppger via Instagram att man även var nära samtliga poäng men matchen sista spark gick inte in i mål. Enligt Sala-Heby Fotboll var även Heby nära på att avgöra i sista sekunderna. Men oavgjort verkade rättvist trots allt även om MIK nu tappar på Fanna som leder serien med fem poäng. Närmast väntar Brottby på söndag hemma i Märsta.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

nrh_sigtuna
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

joes-helsida
sap_sep23_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

centrum_host_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

Sport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

hockeyskola_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

connys_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

Sport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

moderat_fokus_helsida
ica_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
socialdem_sep23_outsider
ica_outsider
connys