centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Upphämtning av MIK trots en man mindre

Märsta IK tappade ledning 1-0 till underläge 3-1 men hämtade in till 3-3 trots en man mindre i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Märsta IK såg ut att gå mot sitt andra nederlag i år när man begav sig till Tegelvallen i Heby. Det började bra med 1-0 i slutet av första genom Elvis Mashilingi som sköt in en retur i mål. I andra vände Heby tidigt till 2-1 och ökade på till 3-1 i 83:e minuten. Det såg inte ljust ut i det läget och ännu mörkare blev det när Marcus Holm drog på sig andra gula varpå MIK får avsluta med en man mindre.

Troy Linnes reducerade i 88:e minuten och Mashilingi kvitterade i 93:e minuten. MIK uppger via Instagram att man även var nära samtliga poäng men matchen sista spark gick inte in i mål. Enligt Sala-Heby Fotboll var även Heby nära på att avgöra i sista sekunderna. Men oavgjort verkade rättvist trots allt även om MIK nu tappar på Fanna som leder serien med fem poäng. Närmast väntar Brottby på söndag hemma i Märsta.

ica_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

joes-helsida
connys_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

centrum_host_helsida
EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

dack_helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
pantamera_out
dack_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
nrh