centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi

Upphämtning av MIK trots en man mindre

Märsta IK tappade ledning 1-0 till underläge 3-1 men hämtade in till 3-3 trots en man mindre i slutet av matchen.

centrum_artikel_host

Märsta IK såg ut att gå mot sitt andra nederlag i år när man begav sig till Tegelvallen i Heby. Det började bra med 1-0 i slutet av första genom Elvis Mashilingi som sköt in en retur i mål. I andra vände Heby tidigt till 2-1 och ökade på till 3-1 i 83:e minuten. Det såg inte ljust ut i det läget och ännu mörkare blev det när Marcus Holm drog på sig andra gula varpå MIK får avsluta med en man mindre.

Troy Linnes reducerade i 88:e minuten och Mashilingi kvitterade i 93:e minuten. MIK uppger via Instagram att man även var nära samtliga poäng men matchen sista spark gick inte in i mål. Enligt Sala-Heby Fotboll var även Heby nära på att avgöra i sista sekunderna. Men oavgjort verkade rättvist trots allt även om MIK nu tappar på Fanna som leder serien med fem poäng. Närmast väntar Brottby på söndag hemma i Märsta.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
pantamera_out