kyrka_advent _pan
Foto: Genrebild

Uppgraderar vädervarning

SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

centrum_artikel_host

Vädret befaras bli värre än vad man förutspått. SMHI uppgraderar därför vädervarningen från Gul till Orange. Det innebär att snöfallet kan medföra risk för mycket begränsad framkomlighet på vägarna, förseningar inom buss, tåg och flygtrafik samt sannolik elbortfall i områden med luftburen el.

Varningen gäller från 20 november klockan 18 till 21 november klockan 20.00. Lokalt kan det koma uppemot 30 centimeter snö skriver SMHI. För Sigtuna kommuns del kommer större delen av snön att falla under måndagen fram till 14-tiden.

defacto_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

agy_oppethus
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kyrka_outsider_advent
pantamera_out
dackskifteoutsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider