sap_pan23
Foto: Daniel Iskandar

Uppgifter: Upplopp på Migrationsverket

Enligt uppgifter till märsta.nu har det efter misstänkt coronautbrott uppstått ett upplopp bland förvartagna: - Två personer är gripna för misshandel, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Vid 13-tiden ska ett omfattande bråk ha uppstått på Migrationsverket i Märsta. Bakgrunden till det är enligt uppgift till märsta.nu att förvarantagna smittats med corona och andra i förvar vill inte vara nära dessa personer. Polisens ledningscentral meddelar att två personer gripits misstänkta för misshandel. Polis är kvar med patruller för att undersöka vad som har hänt uppger Towe Hägg för Polisens ledningscentral.

sap_sep23_helsida
hockeyskola_helsida

Idoler och fältare gör gemensam sak mot psykisk ohälsa

Nyheter I en inspirerande sammanslagning av engagemang och kreativitet samlades Sigtuna kommuns fältassistenter Pelle, Camilla, Roger och Carina tillsammans med välkända artister och en passionerad föreläsare i Råbergshallen förra lördagen. Syftet med evenemanget var att sprida medvetenhet om psykisk hälsa och samla in medel till förmån för Suicide Zero.

defacto_helsida

Pristak på Arlanda införs

Nyheter Arlanda har länge varit föremål för resenärers ilska över de hutlösa matpriserna som erbjuds vid terminalerna. Nu, som ett svar på dessa klagomål, tar Swedavia ett steg mot att sätta stopp för de tokdyra måltiderna.

nrh_sigtuna
EXTRA

Grov misshandel på buss

Blåljus Under natten till söndag inträffade en allvarlig misshandel på en buss mellan Märsta och Sigtuna där fem okända gärningspersoner är nu misstänkta för brottet. Polisen utreder händelsen som grov misshandel.

adhd_kommun

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 24 september: märsta.nu ger dig den senaste informationen

connys_helsida

Man misstänkts för våldsamt motstånd och olaga hot på Arlanda

Blåljus Under de tidiga morgontimmarna på utspelade sig en händelse på Terminal 5 vid en av Sveriges mest trafikerade flygplatser, där en man greps av polisen efter att ha misstänkts för våldsamt motstånd mot tjänstemän. Händelsen ägde rum i avgångshallen på terminalen och ledde till ett pådrag av polis och säkerhetsvakter.

Morgonkollen

Notiser Välkommen till Morgonkollen med märsta.nu, din dagliga uppdatering om vad som händer i kommunen. Här är dagens sammanfattning:

centrum_host_helsida

Fler parkeringsplatser utanför Forum

Nyheter Arbetet med att utöka antalet parkeringsplatser vid Forum, beläget i korsningen Ringvägen/Stockholmsvägen i Märsta, har nu påbörjats. Detta efterlängtade projekt är en välkommen nyhet för anställda och besökare i området.

ica_helsida

Landshövdingen besökte kommunen

Nyheter Landshövdingen Anna Kinberg-Batra besökte Sigtuna kommun den 21 september. Under besöket betonade hon vikten av Arlanda och dess omgivningar för tillväxt, säkerhet och hållbarhet både för regionen och hela landet.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_fokus_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

joes_outsider
kommun_adhd_outsider
socialdem_sep23_outsider
ridskola_2020_outsider
hockeyskola_outsider
kommun_skoterska_outsider
pantamera_out
ica_outsider
nrh
moderat_bli_medlem
connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host