moderat_pan_nov
Foto: United Airlines

United flyger till Arlanda i vår

United Airlines kommer till Arlanda nästa år efter att ha ställt in den planerade starten nu under 2022.

centrum_artikel_host

United Airlines kommer till Arlanda för att trafikera rutten Arlanda-Newmark med start i slutet av maj:
– Vi är glada över att återvända till Sverige 2023 med vår service mellan Stockholm och New York City. Vi förväntar oss ännu en hektisk sommar för internationella flygresor 2023 och är stolta över att bygga vidare på vårt bransch ledande globala nätverk, vilket ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City-området, samt möjligheten att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till andra destinationer över hela Amerika, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa.

Etableringen välkomnas av Swedavias marknadschef Charlotte Ljunggren:
– Det är glädjande att United Airlines kommer tillbaka till Stockholm Arlanda med sin direktlinje till New York kommande sommar. Efterfrågan på resor till Nordamerika är fortsatt god och den utökade tillgängligheten är välkommen. USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar.

United drar tillbaka Arlandarutten

Nya food hall får pristak

Näringsliv I vad som beskrivs som en största kommersiella satsningen på Arlanda någonsin kommer det att finnas en food hall: - Resenären ska enkelt kunna ta del av ett varierat matutbud med smaker från olika delar av världen och utbudet ska tillgodose alla de olika typer av behov som resenärerna kan tänkas ha oavsett tid på dygnet, berättar Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och försäljning, på Swedavia.

julmarknad_2022
dackskifte_helsida

Stort intresse för julmarknaden

Näringsliv Sigtuna Julmarknad startar igen söndag 27:e november och intresset uppger vara stort efter pandemin: - Det har varit ett väldigt högt tryck på årets marknadsplatser. Det är så roligt att se hur uppskattad och efterlängtad marknaden fortsätter att vara av både knallar och besökare, säger Annica Jansson, vd Destination Sigtuna.

Norwegian storsatsar på Arlanda i sommar

Näringsliv I Norwegians sommarprogram finn ett 50-tal linjer från Arlanda: - Vi är glada över att kunna presentera ett gediget program för nästa sommar. Förra sommarsäsongen visade på en stor reslust i de nordiska länderna och vi förväntar att den trenden fortsätter under 2023, säger Magnus Maursund, Norwegians koncerndirektör för Network, Pricing & Optimisation.

vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
agy_oppethus
connys_helsida

Näringslivsmässa arrangeras i december

Näringsliv Sigtuna kommun bjuder in till en ny näringslivsmässa i Scandinavian XPO i december: - Vi vill kunna erbjuda ett av Sveriges bästa företagsklimat. Det kan vi bara få genom att ha en bra dialog och kontakt med våra företag, säger Annika Bröms, näringslivschef i Sigtuna kommun.

advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida

Sigtuna kommuns företagsklimat fortsätter neråt

Näringsliv Svenskt Näringsliv rankar Sigtunas företagsklimat på plast 81 i landet av 290 kommuner: - Förändringarna sedan förra året är överlag små i Sigtuna. De tydligaste förbättringarna kan vi se i kommunens upphandling och i konkurrens från kommunens verksamheter, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv Stockholm.

Skincity har flyttat in i nya lokaler i Rosersberg

Näringsliv Ett år efter att spadtaget tagits för Skincity har företaget nu flyttat in: - Med bra planering och förberedelser, lyckades vi packa ner det gamla lagret efter stängning den 19:e juli. Under den 20:e juli, som för övrigt var årets varmaste dag, jobbade alla hårt med att få upp samtliga 70.000 produkter på hyllorna, för att vi sedan dagen därpå skulle kunna serva kunderna som vanligt, säger VD Sofie Jacobsson, Head of Supply Chain & Customer Service.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
marknaden_outsider
connys
nrh
pantamera_out
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider