sap_feb_pan
Foto: United Airlines

United flyger till Arlanda i vår

United Airlines kommer till Arlanda nästa år efter att ha ställt in den planerade starten nu under 2022.

centrum_artikel_host

United Airlines kommer till Arlanda för att trafikera rutten Arlanda-Newmark med start i slutet av maj:
– Vi är glada över att återvända till Sverige 2023 med vår service mellan Stockholm och New York City. Vi förväntar oss ännu en hektisk sommar för internationella flygresor 2023 och är stolta över att bygga vidare på vårt bransch ledande globala nätverk, vilket ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City-området, samt möjligheten att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till andra destinationer över hela Amerika, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa.

Etableringen välkomnas av Swedavias marknadschef Charlotte Ljunggren:
– Det är glädjande att United Airlines kommer tillbaka till Stockholm Arlanda med sin direktlinje till New York kommande sommar. Efterfrågan på resor till Nordamerika är fortsatt god och den utökade tillgängligheten är välkommen. USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar.

United drar tillbaka Arlandarutten

Ryanair utökar med två linjer

Näringsliv Ryanair expanderar sitt flygutbud från Stockholm Arlanda Airport genom att lägga till nya linjer till Vilnius i Litauen och den populära ön Rhodos i Grekland.

steningekompani_helsida

Kraftig ökning av flyg till Nordamerika

Näringsliv Stockholm Arlanda Airport kommer att se en betydande ökning av tillgängligheten till Nordamerika när två nya långlinjer läggs till det befintliga utbudet från flygplatsen. Från och med mitten av april kommer både United Airlines och Delta Air Lines att återvända och trafikera linjer från Stockholm Arlanda till Newark och JFK under sommarsäsongen 2024.

skridskodisco_helsida
funkisfest_helsida
spedition_helsida

WayCup etablerar på Terminal 5

Näringsliv WayCup etablerar sig på Arlanda med ett unikt koncept som skapar en balans mellan njutning och hållbarhet. Bakom detta initiativ står Nordrest och North Way & Co, företag som strävar efter att förbättra framtiden genom innovativa matupplevelser.

sportlov
connys_helsida

Här finns jobben på Arlanda

Näringsliv Swedavia genomförde rekryteringsdag på Arlanda i samarbete med ett omfattande antal arbetsgivare på flygplatserna. Över 30 företag deltog på Arlanda och efterfrågan är stor hos Arlandas aktörer.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Ökad tågtrafik till kombiterminalen i Rosersberg

Näringsliv Efter en ökad efterfrågan från kontinenten har antalet avgångar mellan YILPORT Stockholm Nord och Europa fördubblats, tack vare Spedition Bode och Kombiverkehrs satsning på utökad tågservice. Från och med januari ökar Europapendeln från tre till sex regelbundna avgångar per vecka.

fritidsbanken_sportlov

Nya etableringar hos Corem i Arlandastad

Näringsliv Fastighetsbolaget Corem välkomnar tre betydande hyresgäster, Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm, till sina specialanpassade lokaler i Arlandastad. Denna expansionsstrategi stärker Corems närvaro och bekräftar förtroendet från framstående företag inom olika branscher.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
pantamera_out
connys
spedition_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider