eu_valet_panorama
Foto: United Airlines

United flyger till Arlanda i vår

United Airlines kommer till Arlanda nästa år efter att ha ställt in den planerade starten nu under 2022.

centrum_artikel_host

United Airlines kommer till Arlanda för att trafikera rutten Arlanda-Newmark med start i slutet av maj:
– Vi är glada över att återvända till Sverige 2023 med vår service mellan Stockholm och New York City. Vi förväntar oss ännu en hektisk sommar för internationella flygresor 2023 och är stolta över att bygga vidare på vårt bransch ledande globala nätverk, vilket ger våra kunder i Sverige direkt tillgång till New York City-området, samt möjligheten att bekvämt ansluta via vårt New York/Newark-nav till andra destinationer över hela Amerika, säger Lucas Geerts, United Regional Sales Manager Norra Europa.

Etableringen välkomnas av Swedavias marknadschef Charlotte Ljunggren:
– Det är glädjande att United Airlines kommer tillbaka till Stockholm Arlanda med sin direktlinje till New York kommande sommar. Efterfrågan på resor till Nordamerika är fortsatt god och den utökade tillgängligheten är välkommen. USA är en av våra största handelspartners och en viktig marknad både för frakt, inkommande turism och som ett attraktivt resmål för svenskar.

United drar tillbaka Arlandarutten

connys_helsida

Minskad brottslighet prio för sigtunaföretagare

Näringsliv Minskad brottslighet och ökad trygghet står högst på önskelistan för att förbättra företagsklimatet i Sigtuna, enligt Svenskt Näringslivs årliga enkät Lokalt företagsklimat. Enkäten, som omfattar över 3 800 företag i Stockholms län, inklusive 154 från Sigtuna, visar att sex av tio Sigtunaföretag efterlyser satsningar på säkerhet och trygghet.

pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
eldsjal2024_out
pantamera_out
seniormassa_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
eu_valet_outsider
mp_eu_outsider