eu_valet_panorama
Foto: United Airlines

United drar tillbaka Arlandarutterna

United Airlines som skulle starta igång med flighter mellan New York Arlanda ställer in på grund av hård konkurrens på sträckan.

centrum_artikel_host

Sajten Aviation24 rapporterar att United ställer in ett antal av sina planerade rutter i sommar, bland annat på grund av kapacitetsbrist då man har inte fått tillgång till hela sin flygflotta av säkerhetsskäl där ett antal plan väntar på godkännande att få lyfta. Arlanda-Newmark, NY, ställs in. Enligt sajten beror det på hård konkurrens på sträckan, satsningen som skulle starta i juni blir inte av alls. Flera flygbolag trafikerar Arlanda-New York, däribland SAS.

connys_helsida
sigtunakampen_helsida

Arlanda driver på resenärstillväxten hos Swedavia

Näringsliv Under april månad valde över 2,6 miljoner resenärer att använda Swedavias tio flygplatser, enligt ny statistik från Swedavia. Detta representerar en ökning med knappt 1,5 procent jämfört med samma period föregående år. Den fortsatta tillväxten är främst drivet av en stigande efterfrågan på utrikesresor, särskilt från Stockholm Arlanda Airport.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Klart med övertagande av fastigheter från Rikshem

Näringsliv Kommunfullmäktige i Sigtuna har fattat beslutet att godkänna kommunens förvärv av 14 samhällsfastigheter från Rikshem. Dessa fastigheter, som inkluderar LSS-boenden, förskolor, skolor och ett äldreboende, kommer att övergå till kommunens ägo.

mp_helsida_eu

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eu_valet_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
sigtunakampen_outsider
eldsjal2024_out