defacto_pan2020
Foto: United Airlines

United drar tillbaka Arlandarutterna

United Airlines som skulle starta igång med flighter mellan New York Arlanda ställer in på grund av hård konkurrens på sträckan.

centrum_artikel_host

Sajten Aviation24 rapporterar att United ställer in ett antal av sina planerade rutter i sommar, bland annat på grund av kapacitetsbrist då man har inte fått tillgång till hela sin flygflotta av säkerhetsskäl där ett antal plan väntar på godkännande att få lyfta. Arlanda-Newmark, NY, ställs in. Enligt sajten beror det på hård konkurrens på sträckan, satsningen som skulle starta i juni blir inte av alls. Flera flygbolag trafikerar Arlanda-New York, däribland SAS.

Lokala företaget satsar på solcellsinstallationer

Näringsliv Lokala företaget Energisparkonsult ökar sin omsättning till stor del tack vare intresset för att installera solceller: - Vi är mycket glada över att kunna erbjuda solcellsinstallationer genom vårt nya systerbolag ESK Solar, säger VD Erik Albertsson.

ica_helsida
connys_helsida

Så många reste via Arlanda

Näringsliv Arlanda noterade en kraftig resenärsökning i februari jämfört med förra året: - Allt pekar fortsatt mot en reseintensiv sommar och vi förbereder oss därefter, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

centrum_host_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
pantamera_avc_helsida
dack_helsida

XPO redo för EU

Näringsliv Scandinavian XPO är redo för EU:s toppmöten som ska hållas under det första halvåret i år: - Vi är glada över att återigen få välkomna Regeringskansliet som en av våra kunder och ser fram emot att erbjuda dem vår högkvalitativa service och moderna faciliteter, säger Anna Bauer, VD för Scandinavian XPO.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
joes_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
dack_outsider