eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild

Ungdomarna startade kiosk vid Steningebadet

Systrarna öppnade nyligen en kiosk på Steningebadet: - Idén kom från att vi tyckte att det saknades ett café eller kiosk där man kan köpa en glass att svalka sig med. Inte bara det utan också att ville vi jobba under sommaren, skriver systarna i ett mail till märsta.nu

centrum_artikel_host

Den nyöppnade kiosken vid Steningebadet drivs av tre systrar, 13, 14 och 16 år gamla. De säljer allt från glass till korv med bröd. Idén till kiosken fick systrarna när de insåg att det saknades kiosk på badet och samtidigt var dem själva i behov av ett jobb över sommaren. Kiosken har öppet resten av sommaren förutom vecka 32.
– Vi trivs med vårat sommarjobb då vi får träffa nya människor, uppleva hur det är att jobba, ta ansvar samt samlar vi erfarenhet till när vi ska jobba senare i livet.

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

connys_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
mp_eu_outsider