centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Ungdomar rånade vid fotbollsplan på Ekilla – Man rånad i Sätunaparken

Tre killar från ett innebandylag rånades på sina mobiler under måndag kväll vid fotbollsplanen i Ekilla: - Man hotade dem med stryk, säger Eva Nilsson vid Polisens regionledningscentral till märsta.nu

centrum_artikel_host

Händelsen inträffade runt 18-tiden enligt uppgift till märsta.nu. Tre killar i ett innebandylag bestals på mobiler och bankkort av fem äldre maskerade och hotfulla killar. Samtliga var svartklädda. Efteråt rörde sig gänget ner mot Märsta centrum. Polisen har inlett en förundersökning gällande rån.
– Vi fick in det ca fem minuter efter att det hänt och då hade gärningsmännen försvunnit. De blev av med pengar bland annat, vi har inget bra signalement att gå på, säger Eva Nilsson vid Polisen i Stockholm till märsta.nu

Senare under kvällen inträffade ett nytt rån, kl. 23.21, i Sätunaparken:
– En person rånades av ett större gäng, de hade ett pistolliknande föremål. Målsägande gick hem och larmade. De slog honom så att han blöder från huvudet, berättar Eva Nilsson.

Här har polisen inlett en förundersökning om grovt rån. Gärningsmännen tog en väska som målsägande hade med sig och han blev även av med pengar:
– Vi har spårat med hundar men utan resultat, ingen är gripen. De (gärningsmännen) var maskerade med något över ansiktet.

centrum_host_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys