eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Ung man slog sönder busskur

En man delgavs misstanke om att brott sedan han under natten slagit sönder en busskur utmed väg 263.

centrum_artikel_host

Polis larmades under natten till väg 263 nära Märsta där en man i 19-årsåldern hade slagit sönder en busskur och ett dörrhandtag på en fastighet i närheten av vägen. Mannen var berusad men behövde inte omhändertas enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer. Han identifierades dock ock kördes sen hem. Han delgavs misstanke om skadegörelse.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
storemore_out
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out