kyrka_advent _pan
Foto: Arkivbild

Undervisning fortsätter på Ekillaskolan

Kommunen meddelar att undervisning på Ekillaskolan kommer att schå enligt schema trots strömavbrottet.

centrum_artikel_host

Det var under måndagen som Ekillaskolan drabbades av ett kabelbrott på inkommande ström. Bland annat fick föreningar träna i mörker då det inte fanns ström i sporthallen. Ett grävjobb med att åtgärda kabeln väntas vara klart under onsdagen och därefter tar det ca 12 timmar att värma upp lokalerna innan de tas i bruk. Lektioner kommer att pågå enligt schema, i de lokaler som är kalla och strömlösa så kommer man att flytta till andra lokaler i skolan, skriver Sigtuna kommun på sin hemsida.

pantamera_avc_helsida
dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

agy_oppethus
centrum_host_helsida
julmarknad_2022
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
moderat_pan_helsida
connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
marknaden_outsider
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
connys