eu_valet_panorama
Milo Hanna

Arlanda föll i första matchen

Kungsängen besegrade FC Arlanda med 3-2 i första kvalmatchen.

centrum_artikel_host

Kungsängen har varit numret för stort i första halvlek mot FC Arlanda på Midgårdsvallen. Målvakten Milo Hanna har svarat för ett flertal kvalificerade räddningar och tack vare honom är det enbart 0-1 på resultattavlan. Arlanda är uddlöst och tappar mycket boll medan Kungsängen arbetar metodiskt och har tålamod.

Arlanda startade andra halvlek piggare och fick bättre fart på spelet. 1-1 kom i samband med en hörna som Maik Aslan var sist på. Men lyckan varade bara någon minut, direkt efter avspark kom Kungsängens andra mål genom ett välplacerat skott från 25 meter. Kungsängen gjorde även 3-1 på en hörna där en omarkerad spelare volleysköt in bollen förbi Milo Hanna. Arlanda ökade intensiteten sista tjugo minuterna och gick mer på kamp för att få in en reducering, den kom i 81:a minuten på en tilltrasslad situation i samband med en hörna. Målvakten gjorde först en kanonräddning men bollen gick ut till Aleksandar Iskandar som skickade in ett nytt inlägg som Mass Khan kunde styra in i mål. Matchen höll på i 98 minuter, det blev hetsigt och stressigt på övertid. Arlanda gick hårt för en kvittering men Kungsängen fredade sig.

Returen spelas om en vecka, 31/10, på Kungsängens IP. Arlanda behöver vinna med två mål för att gå vidare eller uddamålsseger från 4-3 och uppåt.

 

bygdensdag_helsida
seniormassa_pan
eldsjal2024_helsida
division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Sigtunakampen är tillbaka

kampsport Efter en paus på 25 år återvände Sigtunakampen till Prästängshallen den 4:e maj, arrangerad av Sigtuna Budoklubb. Trots sin långa frånvaro visade tävlingen sig vara en imponerande återkomst, med 163 deltagare från 23 judoklubbar över hela landet.

centrum_host_helsida
division 6

Målrikt och intensivt möte mellan SIF-Rimbo

Fotboll En intensiv fotbollsmatch mellan Sigtuna IF-Rimbo visade sig vara en händelserik tillställning med många kort och några utvisningar. Matchen, som spelades över 90 minuter, bjöd på flera mål och en del dramatik på planen.

pantamera_avc_helsida

Imponerande insatser på internationell tävling

Fotboll President's Cup, en av världens största tävlingar som varje år hålls i olika länder, har dragit igång med full kraft. Kim Taekwondo har varit på plats sedan i torsdags och tävlingen avslutas under söndagen.

mp_helsida_eu
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Fotbollsfansen i Sigtuna kommun förbereder sig för en helg fylld med spänning och action när flera matcher är planerade på lokala planer. Här är en sammanfattning av de kommande matcherna:

RA19 slutade åtta på JSM

Innebandy Rosersberg Arlanda IBK's herrjuniorlag, RA19, visade prov på imponerande spel under helgens Junior-SM (JSM) och tog hem en hedrande 8:e plats i Sverige.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Redan på fredagskvällen var två av bygdens lag igång. Märsta IK spelade 1-1 mot Roslagsbro och Sigtuna IF vann borta i Uppsala mot Gränby.

division 3

Oavgjort för Märsta IK i Upplandsderbyt

Fotboll En spännande match utspelades på Midgårdsvallen i Märsta när Märsta IK mötte Roslagsbro i Division 3 Norra Svealand. Matchen slutade oavgjort, 1-1, efter en intensiv kamp på planen.

Fler ska lockas till aktivitet och idrott

Sport Region Stockholm har skapat en plan för att få fler människor att vara aktiva och idrotta. Målet är att göra befolkningen friskare, stärka gemenskapen och göra Stockholm ännu mer attraktivt.

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
eldsjal2024_out
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider
seniormassa_outsider
pantamera_out