eldsjal2024_pan

Under 40 fall den gångna veckan

Inte sedan vecka 43 har det varit under 40 covidfall i kommunen, nu är antalet fall för vecka 21 37 stycken.

centrum_artikel_host

Antalet konstaterade fall av covid-19 minskar för sjätte veckan i följd och när nere på 37 stycken för vecka 21. Det är mer än en halvering jämfört med för två veckor sedan. Totalt under hela pandemin har nu 4531 kommuninvånare konstaterats smittade med covid-19 och cirka 110 har avlidit. Av grannkommunerna hade både Bro och Vallentuna färre fall medan Väsby hade fler. I hela region Stockholm var det bara strax under 1500 som hade provtagits med viruset. Ytterligare sju rapporterades avlidna förra veckan och totalt under pandemin har 4334 stockholmare mist livet.

Tidigare i veckan meddelade Region Stockholm att man reviderat rekommendation för att minska smittspridningen. FHM har sedan 1 juni lättat på restriktionerna, bland annat tillåts publik på idrottsevenemang.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

spedition_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
spedition_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out