socialdemokraterna_maj_panorama

Uddamålsförlust för Skånela

Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Lugi och får ta nya tag på annandagen.

centrum_artikel_host

Trots ledning i inledningen av matchen och en stark slutforcering så fick Skånela ge sig mot Lugi. En svagare period i slutet av första innebar att Lugi kunde rycka åt sig en ledning med fyra bollar. Lugi höll sedan kommandot, även om Skånela sakta men säkert började äta sig in. Med 6.22 kvar att spela var det kvitterat på resultatavlan och kort därpå hade Max Broman skickat in 26-25 för Skånela. Dock gör Lugi 3-1 på Skånela sista fem minuterna och kunde vinna med 28-27.

Målen
Näslund 5, Broman 5, Lindberg 4, Nilsson 3, Källemyr 4, Tapper 2, Svarén 2, Ganibegovic, Nielsen

pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

eldsjal2024_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

mp_helsida_eu

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

centrum_host_helsida

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.